Galatasaray’da Konyaspor maçı öncesi 5 Eksik

Trendyol Süper Lig’in 19. haftasında Galatasaray, Tümosan Konyaspor’u konuk edecek. Sarı-kırmızılı kulüpte 5 oyuncu maç kadrosunda olamayacak. Teknik direktör Okan Buruk, sarı kart cezaları bulunan Sacha Boey ve Lucas Torreira’nın yanı sıra Afrika Uluslar Kupası için milli takımlarının kadrosuna dahil olan Hakim Ziyech ile Cedric Bakambu’dan Tümosan Konyaspor maçında faydalanamayacak. Sergio Oliveira da sakatlığı nedeniyle bu mücadelede takım arkadaşlarını yalnız bırakacak.

Okan Buruk eksik oyuncular nedeniyle kadroda birtakım oyuncu alternatiflerini değerlendiriyor. Hem Boey hem de Torreira’nın yerine iki pozisyonda da oynayabilecek tek aday Kaan Ayhan olarak öne çıkıyor. Kaan’ın sağ bekte oynaması halinde orta sahada Kerem Demirbay ile Tanguy Ndombele ikilisinin görev alması olasılık dahilinde.

Kaan Ayhan’ın orta sahada Lucas Torreira’nın yerine oynaması halindeyse farklı bir tercih gündeme gelebilir. Son haftalarda sol bek pozisyonunda başarılı bir grafik yakalayan Barış Alper Yılmaz’ın sağ bek, Kazımcan Karataş’ın da sol bek pozisyonunda formayı alması ihtimaller arasında yer alıyor.

Galatasaray’ın Tümosan Konyaspor’u ağırlayacağı maç pazar saat 19:00’da başlayacak.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

xxx